Главная » 2014 Июнь 25 » Соус глінтвейн - рецепт
16:28 Соус глінтвейн - рецепт | ||||||||||||||||||||||||||||
ІНГРЕДІЄНТИ: - 50 мл води, - 4 ст.ложки кисло- кисло-солодкого вишнево- яблучного варення без ягід, тільки сироп, - 2 шматочки гострого червоного перцю (свіжого), - щіпка кориці, - щіпка меленого імбиру, - щіпка мускатного меленого горіха, - нарізане шматочками, тонкими, але не дрібними, половина яблука, - 1 чайна ложка крохмалю. ПРИГОТУВАННЯ: Всі компоненти соусу (за винятком крохмалю) з'єднати в каструльці, довести до кипіння. Проварити до майже прозорого стану яблук. Чайну ложку крохмалю розвести в 2-х чайних ложках води. Додати в соус і, тримаючи каструльку на невеликій відстані від вогню, помішуючи і не даючи соусу кипіти, довести його до потрібної консистенції. Возможно Вас заинтересует:
| ||||||||||||||||||||||||||||
|
Всього коментариев: 0 | |
Меню сайта
Категории
Все про обувь [19] |
Все про одежду [19] |
Мода и стиль [37] |
Красота и здоровье [54] |
Готовимся к родам [17] |
Народные средства [24] |
Кулинария [32] |
Полезные советы [30] |
Новости
реклама